Darrera sessió

A la darrera sessió s’ha presentat el vídeo que hem editat el nostre grup. La presentació és simple ja que el que té importància és la feina realitzada en aquest. Aquesta és la següent:

Després d’aquesta presentació s’ens fa reflexionar sobre la relació entre les hores dedicades per realitzar un vídeo i el temps del projecte sobre el qual es fa. Clarament hi ha projectes que no ens interessa realitzar-hi un vídeo pel poc temps que hi dedicarem. Jo penso que el nostre n’és un exemple, tot i que va ser escollit per poder treballar el mateix projecte a les dues assignatures i disminuir en mesura del possible la càrrega de treball.

Com a futur docent, penso que podem aprofitar la feina realitzada pels nostres estudiants per a crear continguts per propers cursos. No ha de ser l’objectiu de les activitats, clar que no! Però, si alguna d’elles podem crear-la per a fer-ne ús, penso que pot ser un element motivador pels estudiants d’aquell curs saber que el seu treball pot servir per a futurs estudiants. Un aprèn coses noves quan està creant material didàctic tot i tenir-ne els coneixements adients. Doncs imaginem que pot aprendre’n una persona que no els té.

Destacar que no es tracta d’explotar l’alumnat mitjançant això, sinó motivar i fer-ho útil.

Un comentario sobre “Darrera sessió

Deja un comentario